Experiencia/Experience

Bienvenidos a vivir una experiencia culinaria del más alto nivel, en donde cada tiempo está maridado con la mejor elección de vinos y cada ingrediente especialmente escogido por nuestro premiado chef Luis Cruzat.

Welcome to a culinary experience of the highest level. Each month our sommelier together with our award winning chef, Luis Cruzat creates a menu where each ingredient is paired to exquisite Chilean wines.

  • Valor por persona $45.000 IVA incluido
  • Price per person $45.000 Tax included
  • Incluye: 1 Aperitivo, Bebida, Jugo Natural, Agua Mineral, Café, Té o Agua de Hierbas.
  • Includes: 1 Welcome Drink, Soft Drink, Natural Juice, Mineral Water, Coffee, Tea or Infusions.

Crocante de queso de cabra y jamón serrano sobre pera en vino tinto y crema de murta.

Serrano ham and crispy goat cheese over poached pear in red wine and murta cream.

Copa Merlot de Viña Sibaris, Valle de Maipo.

Sopa marina (selección de mariscos ahumados, pescado y vegetales.

Seafood soup (selection of smoked seafood, fish and Vegetables).

Copa Sauvignon Blanc de Viña Apaltagua, Valle San Antonio.

Asado de tira sobre guiso de lentejas y foie gras en reducción de oporto.

Short ribs over lentil stew and foie gras serve with port wine reduction.

Copa Cabernet Sauvgnon de Viña Terrapura, Valle de Colchagua.

Budín de croissant con salsa de manjar al whisky y helado de plátano

Croissant pudding with manjar whisky sauce and banana ice cream.